Hvor Mange Gange Skal Man Løbe Om Ugen For At Tabe Sig?

21. April 2021 • Løb
Billede: Pixabay, RoonZ-nl

Rigtig mange tror, at motion er den primære kilde til vægttab og bruger tusindevis af timer i træningscenteret på løbebåndet, for at forbrænde kalorier. Men faktisk er det kosten der er den primære kilde til vægttab. Man skal nemlig ligge i kalorieunderskud for at tabe sig. Man plejer at sige at kosten har 80% at sige og træningen har 20% at sige. Så hvis du vil tabe dig, er det ikke nødvendigt at træne som pisket! 

Man kan dog sige, at træning er et godt supplement til vægttab, da det er sundt for kroppen og kredsløbet. Man anbefaler dog at styrketræne 3 gange ugentligt, for at opbygge muskelmasse, da øget muskelmasse sætter gang i  forbrændingen, og derved kan man tabe sig mere. 

Dog skal det ikke siges, at man ikke skal løbe. For løb er rigtig godt for kredsløbet, da hjertet styrkes så det bedre kan pumpe blod rundt til kroppens organer. Og jo bedre form du er i, jo mere er du med til at forebygge livsstilssygdomme så som hjerte-karsygdomme og type 2-diabetes. 

Hvis man vil tabe sig, er løb fremragende i samspil med fornuftige kostvaner - så kridt du bare løbeskoene og kom ud og nyde den skønne danske natur!  

Tak til Perlen Odense, der har ydet økonomisk støtte til udarbejdelsen af artiklen. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: Smykker. Derfor er artiklen ikke upartisk.

Hvor hurtigt kan et gennemsnitligt menneske løbe?

23. February 2022 • Løb
Billede: Pexels.com
Læs Resten

Hvordan træner man sig op til at løbe 10 km?

13. January 2022 • Løb
Billede: Pixabay, kinkate
Læs Resten

Hvad skal man løbe i om vinteren?

21. May 2021 • Løb
Billede: Pixabay, Ben_Kerckx
Læs Resten

Hvor langt skal man løbe for at forbrænde en Cola?

05. March 2021 • Løb
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvordan bliver man bedre til at løbe?

19. February 2021 • Løb
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvor langt kan man løbe på 15 min?

03. December 2020 • Løb
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvornår må hunde løbe frit på stranden?

30. November 2020 • Løb
Billede: Pexels
Læs Resten